PACHET WEB STARTER

+4 072 355 1952

Ideal Pentru Primul Tău Site

Ai nevoie de o prezență în mediul on-line
Suntem aici să vă ajutăm să începeți

A Venit Momentul Să Începem

Un pachet complet ce te ajută să pornești, fie că vorbim despre o afacere locală sau on-line ai la dispoziție câteva secunde să îți impresionezi posibilii clienți

Produse sau Servicii

Pentru a face un potențial client să devină client e nevoie să te adresezi segmentului de piață corect pentru a maximiza profitul

Maximizarea Rezultatelor

Ai reușit să captezi atenția posibililor clienți, acum este momentul să îi transformi în clienți! Orice vizitator care nu are o acțiune definită este un client pierdut

Prezența ta pe canalul Potrivit

Fie că vorbim de GOOGLE, FACEBOOK, LINKEDIN sau YOUTUBE este important ca prezența business-ului tău să apară în fața persoanelor potrivite pe canalul de promovare potrivit.
ZUMedia este o agenție de web design și advertising din București care furnizează clienților săi atât servicii integrate de web design, cât și servicii avansate de marketing online și promovare.

Ai Făcut Primul Pas… Ce Urmează?

Dezvoltare, Planificare, Strategie, Analiză, Raportare
Servicii Integrate

Formula Potrivită

Cu o experiență în domeniu de peste 15 ani, ZUMedia analizează și construiește soluția optimă pentru a face din prezența ta on-line un mod de a atrage clienți.

Doar 10%

Doar 10% din firmele mici și mijlocii reușesc să supraviețuiască în primul an. Pentru a face parte din cei 10% avem nevoie de mesajul potrivit pentru publicul țintă. Pachetul Web Starter te ajută să pornești cu dreptul!

Datele nu Mint

Pachetul Web Starter include setul de unelte ce te ajută să măsori și să analizezi ce se întâmplă cu prezența ta on-line, ce se poate îmbunătăți și ce poate face diferența dintre o vizită și o acțiune de cumpărare pe site-ul tău.

Ideal Pentru Primul Tau Site

In 2016 traficul web pe mobile a intrecut sistemele clasice!

Responsive – Adaptat la toate platformele

În August 2016 traficul pe device-uri mobile a întrecut traficul clasic, având un trend ascendent. Ce înseamnă asta? Că ai toate șansele să îți pierzi jumătate din vizitatori dacă site-ul tău nu este RESPONSIVE și nu este adaptat pentru telefoane mobile și tablete.

ZUMedia oferă în cadrul acestui pachet această opțiune pentru a vă oferi posibilitatea de a nu pierde posibili clienți în favoarea competiției.

A sau b

ZUMedia îți pune la dispoziție uneltele necesare pentru a găsi cea mai bună variantă de transmitere a mesajului tău în fața publicului.

Salut! Eu sunt Sorin și te voi
Ajuta să îți dezvolți acest Proiect


+4 072 355 1952

 • Pachet WEB STARTER CONTINE

  • Optimizare pentru Mobile
  • Web Design Modern
  • Suport Tehnic
  • Găzduire Web
  • Magazine Online
  • Design Grafice Promovare
  • Strategie Dezvoltare
  • Campanie Facebook/Adwords Gratuită 30 Zile

 

Numărul de locuri valabile sunt limitate