Servicii - ZUMedia Studio
205
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-205,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Servicii

Imaginea site-ului tău contează!

WEB DESIGN

Logo, Sigla, Website, Creatives…

ZUMedia oferă o gamă largă de servicii de design, acoperind practic nevoile dumneavoastă plecând de la cele mai mici cerințe până la lucrări complexe. Pentru mai multe informații folosiți butonul de mai jos.

WEB DEVELOPMENT

PHP, HTML, CSS, JAVA si altele…

Orice proiect are un grad de dificultate diferit în funcție de cerințele dumneavoastră. Pentru servicii specifice putem stabili o întâlnire aplicată pe situația dumneavoastră. Folosiți butonul de mai jos pentru mai multe informații.

PROMOVARE ADWORDS

Google Adwords, Search & Display

Fie că aveți nevoie de o simplă campanie de search fie că aveți nevoie de vânzări directe, Google Adwords este unul dintre cele mai puternice servicii pe care le puteți folosi pentru a vă crește cota de piață sau direct volumul de vânzări.

PROMOVARE FACEBOOK

Cea mai populară rețea de socializare…

DA! Facebook este cea mai populară rețea de socializare dar în același timp este și un spațiu perfect pentru a vă promova produsele sau serviciile. Plecând de la nevoile clienților, putem dezvolta campanii complexe ce se reflectă direct în vânzările sau în cota de piață.

SERVICII ADIȚIONALE

Găzduire

Web Audit

Marketing Online

Consultanță

INTREBĂRI?

Folosiți butonul de cerere ofertă de mai jos pentru mai multe informații sau pentru a stabili o întâlnire.